سلام
یک کامپیوتر هست با برند Gigabyte GA-M61PME-S2P و درایور کارت صدا ی اون رو از خود سایت مادربرد دانلود و نصب کردم و ویندوز هم ویندوز 7 هست . اما هیچ صدایی از اسپیکر بیرون نمیاد اما ولوم آن در تسک بار تکون میخورد !
به نظر شما مشکل از کجاست ؟
سلام
یک کامپیوتر هست با برند Gigabyte GA-M61PME-S2P و درایور کارت صدا ی اون رو از خود سایت مادربرد دانلود و نصب کردم و ویندوز هم ویندوز 7 هست . اما هیچ صدایی از اسپیکر بیرون نمیاد اما ولوم آن در تسک بار تکون میخورد !
به نظر شما مشکل از کجاست ؟
|
درایور را یکبار از کنترل پنل و قسمت پروگرام انیستال کنید . سیستم را ریست کنید . دوباره نصب کنید .
اگر باز نشد . فیش front audio که از کیس به مادربرد وصل هست را جدا کنید و دوباره تست کنید .
درایور هم از این سایت بگیرید آخرین نسخه
Download Realtek High Definition Audio 2.79 Win 7 - FileHippo.com
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حذف کردم و دوباره نصب کردم اما بازم نشد
اون فیش رو هم جدا کردم نشد
عکس :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی عکس بلندگو راست کلیک کنید و روی playback device کلیک کنید . از توی لیست اسپیکر را انتخاب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایوری که دادم را نصب کردید ؟
سلام
بله درایور شما رو نصب کردم اما بازم نشد
روی عکس بلندگو راست کلیک کنید و روی playback device کلیک کنید . از توی لیست اسپیکر را انتخاب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر باز نشد یا باید چیپ صوتی تعویض بشه یا یک کارت صدا باید تهیه کنید .
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks